Home » Het Lindt Home of Chocolate

Het Lindt Home of Chocolate

Lindt Home of Chocolate

In Zürich bevindt zich het Lindt Home of Chocolate. Hier kan je een audiotour doen, meer leren over chocolade en natuurlijk veel chocolade proeven. Want wie houdt er nou niet van chocolade?

*Deze post bevat affiliate links. Dit betekend dat als je een aankoop via mijn link doet, dat ik hier een centje aan verdien 🙂

Toegankelijkheid

Als je vanuit Zürich de trein van ongeveer 12 minuten naar Kilchberg neemt dan ben je al bijna bij het museum. Op de borden buiten het station staat duidelijk aangegeven hoe je bij het Lindt Home of Chocolate komt. Er gaan ook bussen naar het museum. Dit maakt het museum erg goed bereikbaar!

borden naar het Lindt Home of Chocolate
Klik hier om meer te lezen over Thun, Zwitserland

Wat is er te doen

Voor maar 13 CHF kan je een audiotour doen door het museum. Hierbij krijg je een apparaatje dat je tegen een icoontje aan moet houden om een audio af te laten spelen. Je leert meer over waar chocolade vandaan komt, hoe de fabriek is ontstaan, hoe chocolade is gemaakt en nog veel meer. Aan het einde van de tour krijg je de mogelijkheid om zelf chocolade te proeven. Dit is zowel vloeibare chocolade als brokken chocolade waarvan je de smaak kan raden. Vervolgens kan je ook de bekende ronde chocolaatjes proeven en vanachter glas een kijkje nemen in de echte fabriek waar ze chocolade verpakken. Op het einde krijg je ook nog een leuke en vooral lekkere verrassing!

Klik hier om je tickets te boeken!

Restaurant

Bij het Lindt Home of Chocolate is ook een leuk restaurantje te vinden waar je even lekker kan nagenieten van je bezoek aan het Lindt Home of Chocolate. Neem hier lekker wat te eten of te drinken, denk aan een warme chocomelk.

Tip voor backpackers of interrailers

Je mag geen tassen meenemen tijdens de tour, dus zorg ervoor dat je backpack of je koffer in een kluisje op het station in Zürich zit. De medium grote lockers zijn 8 CHF en de grote lockers zijn 10 CHF. Dit geeft je meer bewegingsvrijheid om überhaupt op pad te gaan, maar in dit geval kan je anders je spullen niet kwijt en kan je de tour niet doen. Bij het Lindt Home of Chocolate zijn kluisjes aanwezig, deze zijn alleen niet erg ruim dus houd hier rekening mee.

kluisjes op station Zürich

Liefs

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

Andere berichten die je wellicht ook leuk vind:

Authentieke Rondreizen

Volg: