Home » Disneyland Parijs tijdens Halloween

Disneyland Parijs tijdens Halloween

photo of castle during daytime

Geen enkele plek is zo magisch als Disneyland Parijs, laat staan tijdens Halloween. Zelf ben ik echt een Disneyfan en kan je me erg blij maken met een Disney filmavond. Disneyland Parijs pakt feestdagen groots aan, dit was ook terug te zien in de Halloween periode.

Magie

Ik denk dat vele mensen zijn opgegroeid met Disney. Of dat nu de prinsessen zijn of de verhalen als Toy Story en Cars, elke film had iets magisch. Zodra je het Disneypark inloopt is het net alsof deze magie tot leven komt. Soms zie je Disneykarakters in het park rondlopen en er zijn verschillende fotoplekken waar je met je favoriete prinses of held op de foto kan. Er is nu zelfs een Marvelhoek waar je je favoriete superhelden kan spotten!

  • pluto disneyland Parijs Halloween
  • entree Disneyland Parijs
  • Hollywood tower hotel Disneyland

Halloween

Disneyland Parijs houdt ervan om uit te pakken tijdens feestdagen. Ook tijdens Halloween doen ze dit uitgebreid. Disneyland Parijs bestaat uit twee parken: Disneyland park en het Walt Disney studios park. Als je graag de Halloween sfeer wilt meemaken, dan moet je met name in het Disneyland park zijn. Walt Disney studios park is namelijk niet heel erg versierd.

Door het hele park zijn pompoenen en overige versiering te vinden. In het Frontierland is de focus gelegd op het Disneyverhaal Coco en in de parade zijn wat meer slechterikken te zien.

Parade in Disneyland Parijs
De draak van doornroosje

Toen ik in het park was moesten we nog met mondkapjes lopen en waren er een aantal shows en parades afgelast. Gelukkig hebben we wel nog een beetje kunnen genieten van de parade, want een aantal wagens waaronder een complete Halloween wagen met de geweldige Mickey en Minnie Mouse en de draak van Doornroosje reden wel. Ik kan je zeggen dat dit al erg magisch was. Laat staan hoe ze het dit jaar zullen aanpakken nu er minder coronamaatregelen zijn!

Disneyland Parijs tijdens de feestdagen
Halloween ingang van Disneyland Parijs
Ingang van Disneyland Parijs park

Dreamy evening

Het voordeel van deze periode is dat het zo snel donker wordt en natuurlijk heeft Disney hier op ingespeeld. In de winkelstraat richting de uitgang hangen overal lampjes die het park prachtig verlichten. Het is oprecht magisch om hier onder te lopen. Na een leuke dag in het park is dit een perfecte afsluiting van de dag!

  • Halloween Disneyland decoratie
  • disneyland avond
  • disneyland halloween avond

Kortom, Disneyland Parijs is erg leuk om te bezoeken tijdens Halloween. Ze hebben erg hun best gedaan om het park mooi te versieren en doordat het s´avonds vroeg donker wordt loop je na een leuke dag in het park door een romantisch verlichte straat terug. Echt een feest om hier te mogen zijn!

Liefs

Berichten die je wellicht ook leuk vindt:

Volg: