Home » 6x reisapps die het reizen leuker maken

6x reisapps die het reizen leuker maken

woman looking at the map

In een eerdere post heb ik al 6 leuke en handige websites en reisapps gegeven die handig zijn voor je reis. In deze post heb ik nog 6 leuke reisapps die het reizen leuker maken en kan vastleggen!

*Deze post bevat affiliate links. Dit betekend dat als je een aankoop via mijn link doet, dat ik hier een centje aan verdien 🙂

Klik hier om de 6 andere reisapps te vinden!

Polarsteps

Met deze app kan je je reis bijhouden op een kaart. Zo krijg je een mooi overzicht van welke landen en plaatsen je allemaal hebt bezocht, hoeveel kilometer je hebt gereisd, foto’s toevoegen en meer. Deze zomer ga ik een rondreis met de trein door Europa maken en hiervoor is deze app perfect om alles bij te kunnen houden!

Klik hier om mijn interrail route te vinden!

1 second everyday

Met deze app kun je je reizen op een andere manier vastleggen. Met deze app maak je namelijk elke dag een video van een seconde waarmee je aan het einde van je reis een leuk overzicht hebt van de reis! Het is een andere vorm van het documenteren van je vakantie, wat weinig moeite kost maar een leuk resultaat heeft!

Authentieke Rondreizen

GetYourGuide

Deze site (en app) biedt vele leuke activiteiten aan over de hele wereld. Je kan super makkelijk selecteren wat je wel en niet wilt, reviews lezen en nog veel meer. Het is een hele fijne organisatie om je activiteiten bij te boeken.

Klik hier om naar de site van GetYourGuide te gaan!

Google Maps

Wie kent deze app niet? Grote kans dat je de app al vaker gebruikt hebt maar, wat je misschien nog niet wist is dat je er je eigen favoriet overzicht van kan maken. Je kan met de app namelijk plaatsen, restaurantjes of uitzichtpunten labelen en op die manier een overzicht krijgen van wat de leukste plekken in het land of de plaats waren die je hebt bezocht. Dit is erg handig voor eventueel een volgende keer of om voor jezelf een overzicht te houden van alle plekken die je hebt bezocht. Daarnaast kun je kaarten downloaden zodat je zelfs zonder wifi gebruik kan maken van de navigatie!

Wiebetaaldwat

Als je met meer mensen op vakantie gaat kan het soms lastig zijn om bij te houden wie wat heeft betaald en hoeveel iemand anders je schuldig is. Met deze app kan je dit allemaal super makkelijk bijhouden en kan je zelfs betaalverzoeken sturen. Op deze manier kunnen de uitgaven eenvoudig in de gaten worden gehouden en betaalt iedereen evenveel!

Booking.com

Met booking.com kan je gemakkelijk de leukste verblijven boeken. Het is snel en eenvoudig en het aanbod is enorm. Er zijn zowel hotels als appartementen te vinden en er is een ruime filterbalk waar bijvoorbeeld gefilterd kan worden op soort accommodatie, met of zonder ontbijt, budget, afstand etc. Hierdoor heb je snel een verblijf gevonden die voldoet aan je eisen!

Met deze reisapps kan je je reis op een leuke manier vastleggen, de leukste plekken onthouden en het budget goed bijhouden en in de gaten houden. Het zijn stuk voor stuk fijne reisapps! Veel plezier bij je komende reizen!

Klik hier om op de site van Booking.com te komen!
Booking.com

Liefs

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

Andere posts die je wellicht ook leuk vindt:

Handige site om volledige vakanties te boeken:

Unieke winterzon vakanties, weg van de massa

Koop hier je vliegtickets:

Hier vind je de beste hotel deals:

Leuke reisorganisatie die prachtige reizen samenstelt en regelt:

Authentieke Rondreizen

Super leuke fietstours en -verhuur:

Baja Bikes banner algemeen 468x60

Persoonlijke reisorganisatie gespecialiseerd in individuele rondreizen:

Volg: