Home » Het Z-hotel Soho in Londen

Het Z-hotel Soho in Londen

Het Z-hotel Soho in Londen

De prachtige Engelse stad Londen is een populaire plek voor een stedentrip. Zowel in de zomer als in de winter valt het erg in de smaak. In november 2023 ben ook ik naar Londen gegaan en was meteen verliefd! We verbleven in het Z-hotel Soho. In deze post lees je meer over dit hotel en wat ik ervan vond.

*Deze post bevat affiliate links. Dit betekent dat als je een aankoop via mijn link doet, dat ik hier een centje aan verdien :). Daarnaast is het volledig gebaseerd op mijn eigen ervaring.

De ligging

De ligging van het hotel is in een woord: TOP! Hieronder is de map te zien met de locatie van het Z-hotel en een aantal highlights van Londen. Het hotel ligt erg centraal en je kan te voet een heleboel zien:

  • Het Harry Potter theater ligt letterlijk tegenover het hotel.
  • Binnen een half uurtje lopen ben je bij Buckingham Palace. De route hierheen is ook nog eens leuk. Zo loop je onder andere door het prachtige St. James’s Park waar vele eekhoorn en vogels te zien zijn.
  • Vanaf Buckingham Palace ben je met ongeveer 10 minuten bij de bekende Big Ben, London Eye en Westminster Abbey.
  • Met een kleine 10 minuten lopen zit je in Covent Garden.
  • Met een kleine 10 minuten lopen ben je bij Trafalgar Square. Vanaf midden november is hier een gezellige kerstmarkt te vinden in de winter.
  • Er zijn vele restaurants in de omgeving te vinden, genoeg keuze dus.
  • Vanaf midden november zijn de straten mooi verlicht. De bekendste straten, Oxford Street en Regent Street, zijn op een kwartier lopen. Erg fijn dus als je ’s avonds een wandeling wil maken langs de verlichte straten.
  • Tot slot zijn er vele bus- en metrostations in de buurt waardoor je binnen no time bij bijvoorbeeld de London Bridge kan zijn.
Klik hier om te lezen hoe je met de Eurostar trein naar Londen reist!

De kamer

Er zijn twee soorten kamers waar je uit kan kiezen, met en zonder raam. Zelf vond ik het erg fijn om wel een raam te hebben. De kamers zijn klein, maar fijn. Het is compact ingericht en heeft alles wat je nodig hebt. Het bed ligt lekker en als je gelukt hebt, heb je ook nog eens een mooi uitzicht! Wij hadden uitzicht op het Harry Potter theater en beter kon bijna niet!

Op de kamer krijg je zakjes om chocomelk en thee te maken. Daarnaast ligt er shampoo en body wash. Elke dag komen de schoonmakers de kamers schoonmaken mocht je dit willen.

Service

Vanaf 3 uur in de middag kan je inchecken. Aangezien onze trein in de ochtend al aankwam, vroegen we of het mogelijk was om onze tassen al bij het hotel achter te laten zodat we zonder al onze spullen Londen konden verkennen. Toen we aankwamen was de service echt super fijn! We werden goed ontvangen en geholpen waar nodig was. Ook toen we weer weggingen, konden we onze tassen achterlaten en einde middag weer ophalen.

Het Z-Hotel Soho heeft ook een restaurant waar je lekker wat kan eten en drinken. In de ochtend is er ook de mogelijkheid om te ontbijten.

Klik hier om je verblijf te boeken!

Kortom, het Z-Hotel Soho heeft me positief verrast! Ik kan het iedereen aanraden om dit hotel op je lijst te zetten als je naar Londen gaat. De locatie, de kamer en het personeel zijn erg goed!

Liefs

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

Andere berichten die je wellicht ook leuk vind:

Handige site om volledige vakanties te boeken:

Unieke winterzon vakanties, weg van de massa

Koop hier je vliegtickets:

Hier vind je de beste hotel deals:

Leuke reisorganisatie die prachtige reizen samenstelt en regelt:

Authentieke Rondreizen

Volg: