Home » 5 leuke Valentijnsdag activiteiten

5 leuke Valentijnsdag activiteiten

man and woman holding hands walking on seashore during sunrise

Valentijnsdag komt er weer aan en dat betekend een leuke date met je partner. Het kan echter soms best moeilijk zijn om nog een leuke en enigszins originele date te bedenken. In deze post heb ik vijf Valentijnsdag date ideeën opgeschreven waar je waarschijnlijk nog niet aan gedacht had maar wel erg leuk zijn om te doen!

Ga samen koken

Vaak zitten de restaurants helemaal volgeboekt met verliefde stellen. Het is dan ook erg leuk om juist samen te gaan koken en helemaal uit te pakken met de gerechten. Zoek een leuk gangendiner uit en neem de middag vrij om dit klaar te maken. Dek vervolgens de tafel met een leuk kaarsje, dim het licht en maak er een romantische sfeer van. 

koken valentijnsdag

High tea

Neem samen een high tea bij jullie favoriete restaurant of ontdek een nieuwe! Hier heb je de tijd om samen lekker bij te kletsen en een-op-een tijd te spenderen met elkaar. Ik bedoel wie houdt er nu niet van een lekker kopje thee (of koffie) met heerlijke hartige en zoete hapjes.

Klik hier voor 10 originele date ideeën

Volg een workshop

Heb je altijd al willen leren koken samen, romantisch dansen of misschien heb je wel iets anders op je lijstje staan. Dit is hét moment om samen een workshop hiervan te volgen en dichter bij elkaar te komen.

Onderneem een bucketlist activiteit

Wat is iets wat jullie altijd hebben willen doen? Dit is het moment om samen eropuit te gaan en een activiteit van jullie bucketlist af te schrappen!

De ultieme bucketlist

Huur een bootje 

Heb je zelf een boot of kan je een boot besturen? Ga dan gezellig samen een stukje varen, neem wat eten mee op de boot en geniet van het uitzicht en elkaars aanwezigheid. De dag kan je zelf vormgeven. Kan je zelf geen boot besturen dan kan je natuurlijk ook een boot huren die voor je bestuurd wordt. Zo kan je bijvoorbeeld langs de grachten van Amsterdam gemakkelijk een kaartje voor een grotere boot huren. 

Geniet van jullie Valentijnsdag samen en hopelijk heb je wat inspiratie kunnen opdoen!

Liefs

Berichten die je wellicht ook leuk vindt:

Volg: