Home » Van der Valk Vianen

Van der Valk Vianen

toekan logo van der valk hotel

Waardering: 4 uit 5.

Een heerlijk weekendje weg hebben we allemaal wel eens nodig. In Nederland zijn er dan ook genoeg leuke hotels om in te verblijven. Zelf ga ik graag naar Van der Valk hotels. Laatst ben ik samen met mijn vriend naar het prachtige Van der Valk hotel in Vianen geweest om samen te genieten van een relaxed weekendje weg.

*Deze post bevat affiliate links. Dit betekend dat als je een aankoop via mijn link doet, dat ik hier een centje aan verdien 🙂

Heerlijk relaxen

Aangezien mijn vriend en ik een drukke periode achter de rug hadden besloten we een hotelletje te boeken samen en eens volledig tot rust te komen. Het Van der Valk hotel Vianen heeft alle faciliteiten om dit voor elkaar te krijgen. Er is een zwembad met een bubbelbad en als je bij de zwemruimte een kleine trap naar beneden neemt dan is hier een warme en koude sauna, een voetenbadje, een koudwater emmer en een infrarood, Finse en Hammam sauna. Na een drukke (of ontspannen) dag kan er plaatsgenomen worden in het restaurant waar heerlijk eten wordt geserveerd.

Faciliteiten

Naast de eerder genoemde faciliteiten bevat het hotel nog een aantal andere faciliteiten, zo is er ook een sportschool, vergaderzalen, een bar, kunnen er fietsen gehuurd worden, honden mogen mee en er kan elektrisch opgeladen worden.

Omgeving

Het hotel was super goed aan te rijden aangezien het vlak langs de A2 zit. Op nog geen 5 minuten verder rijden ben je in het centrum van Vianen. Dit is leuk om even te bezoeken maar stelt verder niet zoveel voor. Binnen een paar minuten heb je het wel gezien. Het is wel leuk om hier even wat te lunchen of te drinken. Daarnaast kan er in de buurt heerlijk gewandeld of gefietst worden. Mocht je met de auto op pad willen, dan zijn er genoeg activiteiten op rijafstand van het hotel. Klik hier om een overzicht van activiteiten in de buurt te vinden, dit is de site van het hotel zelf.

De kamer

Wij hadden een reguliere kamer en het was een super ruime kamer met een zithoekje, een groot bed, tv die Netflix heeft, een bureau en een ruime badkamer met zowel een douche als een bad. Daarnaast hadden we een terrasje. Als verrassing had ik een minibarpakket erbij gedaan, in verband met de last minute kamerwissel waren ze dit vergeten. Toen ik dit aangaf bij de balie werd het gelijk opgelost en kwamen ze de spullen binnen 10 minuten brengen. Het pakket was een leuke aanvulling voor de drankjes die erin zitten (een kleine witte en rode wijn, 2 biertjes, 2 Ice Tea green en een Coca Cola en Cola Zero) maar er zaten niet zoveel snacks in, neem deze dus zelf mee. 

Al bij al is het dus een erg leuk hotel om even lekker te ontspannen en van wat luxe te genieten. Het personeel is erg behulpzaam en het eten erg lekker! Zeker een aanrader om eens te overnachten.

Booking.com

Liefs

Andere posts die je wellicht ook leuk vindt:

* Deze post is gebaseerd op mijn eigen ervaring

Handige site om volledige vakanties te boeken:

Unieke winterzon vakanties, weg van de massa

Koop hier je vliegtickets:

Hier vind je de beste hotel deals:

Leuke reisorganisatie die prachtige reizen samenstelt en regelt:

Authentieke Rondreizen

Super leuke fietstours en -verhuur:

Baja Bikes banner algemeen 468x60

Persoonlijke reisorganisatie gespecialiseerd in individuele rondreizen:

Volg: