Home » Reisapps die je moet hebben

Reisapps die je moet hebben

person holding smartphone inside airplane

Ben je op zoek naar leuke en handige reisapps, you´re at the right place! Hier vind je 6 apps of sites die je volgende reis zowel leuker, goedkoper als handiger maken.

1. Makemydrivefun.com

Ben je van plan om met de auto op reis te gaan dan zou ik deze site de volgende keer eens uitproberen. De site zoekt namelijk de route met de leukste tussenstops, denk aan musea, monumenten en kerken. Op deze manier wordt je route wat leuker en kom je plekken tegen die je normaal nooit gevonden zou hebben.

2. Tripcoin

Met deze app kan je je geldzaken op reis op orde houden. In de app kan je je dagelijkse en totale budget aangeven en alle uitgaves te noteren. Op deze manier krijg je een beter inzicht in de uitgaven en geef je niet meer uit dan je van plan was. De getallen kunnen erg confronterend zijn waardoor je beter op je bestedingen zal gaan letten en dus op lange termijn aan het ´sparen´ bent.

3. Spiltwise

Een andere geld app is splitwise. Deze app is vooral handig als je met meerdere mensen reist. Het kan soms moeilijk zijn om bij te houden wie wat heeft betaald en wie wat verschuldigd is aan een ander. Met deze app is dat makkelijk geregeld. De app geeft aan wie er aan jou geld verschuldigd is en aan wie jij geld verschuldigd bent. Het enige wat je hoeft te doen is de uitgaves erin zetten. Makkelijk toch!

4. Stippl.io

Dit is de plek om je volgende rondreis te plannen! Op deze site kan je precies neerzetten waar je op welke dag wilt zijn, hoe ver het rijden is en hoelang je daar verblijft. Op deze manier kan je een duidelijk overzicht maken van je rondreis en staat alles op één plek. Waar gaat jouw volgende reis naar toe?

Wil je weten hoe je een reis moet plannen? Bekijk dan mijn blogpost waarin ik je in in 10 simpele stappen op weg help met het plannen van je reis.

5. Srprs.me

Laat je eens verrassen! Bij srprs.me kan je op een verrassingsvakantie gaan. Door middel van verschillende vragen over je vervoer, datum, soort accommodatie en budget wordt er een reis voor je gepland. Je kan er ook voor kiezen om iets in de hand te hebben over je reis door bijvoorbeeld te kiezen voor een thema als bucketlist of food lovers die vanaf een bepaalde prijs beschikbaar zijn. Dit is erg leuk om een keer met vrienden of je partner te doen omdat het dan voor iedereen een verrassing is. Zo´n 2 uur voordat je weggaat wordt er aan je bekend gemaakt waar je heen gaat. Spannend!

6. Cheaptravel

Wellicht heb je wel eens eerder van deze app gehoord. Cheaptravel helpt zoals de naam al doet vermoeden met het vinden van de goedkoopste vluchten. Erg handig voor als je aan een budget vastzit of gewoon goedkoper wilt reizen.

Welke apps spraken jou het meeste aan? Ik hoop dat ik je wat meer inspiratie heb kunnen laten opdoen met de reisapps die je moet hebben om je volgende reis nog leuker te maken! Veel plezier tijdens je volgende reis en lets make memories!

Liefs

reis-apps voor op je telefoon
pexels-photo-583842.jpeg

Andere posts die je wellicht ook leuk vindt:

Volg: